Hoppa över
1-4 Dagars leveranstid | Fri frakt över 300:-

Caviar

Välkommen till Delikatessgrossisten!

Vi importerar och erbjuder högkvalitativa varor av varierande slag och från olika delar av världen. Den här texten kommer att fokusera på ett av de områden vi besitter allra mest kunskap inom, nämligen caviar.

Beställ din caviar redan idag eller läs vidare för att veta mer om de sorter vi erbjuder!

Kontakta oss!

Har du några frågor eller funderingar gällande caviar? Kontakta oss på Delikatessgrossisten så rätar vi ut frågetecknen och berättar mer om våra varor.

08-32 48 00

info@delikatessgrossisten.se

Caviar från Delikatessgrossisten

Det är viktigt att komma ihåg att det är skillnad mellan olika typer av caviar. Lika viktigt är det att poängtera att vi på Delikatessgrossisten alltid garanterar att du får caviar av den högsta kvaliteten i världen. Detta sker alldeles oavsett vilken sort du väljer att köpa av oss.

Våra produkter

Olika sorters caviar passar för olika tillfällen. Ja, sedan handlar det förstås om tycke och smak som med så mycket annat.

Vilken caviar är din favorit?

Beluga

Denna caviar är i en kategori för sig själv. Beluga tillhör en av de absolut mest exklusiva sorterna i världen. Den Beluga-caviar som du kan köpa av oss på Delikatessgrossisten är dessutom av högsta kvalitet.

Original

En oerhört smaksensation. Så kan Beluga beskrivas utan att man på något sätt överdriver. En delikat, mycket rafinerad och lättsaltad smak. Detta följs av en rik, smörig och krämig touch och sedermera en eftersmak som är lång och mycket komplex.

Caviar Beluga-Sevruga

Detta är en blandning av två utsökta sorter som tillsammans utgör en utmärkt caviar. En fantastisk Beluga möter en Sevruga. Det senare är en caviar som är särskilt känd för sina små delikata korn. Kombinationen är en succé, och vi rekommenderar alla att prova den.

Störrom

Störrom tillhör en av de mest uppskattade sorterna av caviar. Detta råder det inget tvivel om. Det är också en av Delikatessgrossistens mest populära caviar-sorter. Varje år vänder sig mängder av kunder till oss för att få avnjuta vår fenomenala störrom, och vi förstår varför.

Under många år har vi besökt caviarfarmer runt om i världen. Aldrig har vi blivit så överväldigade som när vi fick testa Uruguays fantastiska caviar. Den Uruguayanska störrom du köper av oss heter Siberian Reserve. Vi garanterar att det kommer vara en smakexplosion du sällan upplevt förut.

Caviar Oscietra

Vår Caviar Oscietra kommer från Uruguay och håller oerhört hög nivå. Fiskarna har DNA från Ryssland men odlas i Rio Negro. I vårt sortiment finns två olika sorter av Oscietra att välja mellan.

Original

Denna caviar har något nötigare smak och är något mer exklusiv än Baerii-sorten.

Caviar Oscietra Royal

Intensiv och fyllig. Denna caviar har en fin komplexitet, lätt sälta och typiska nötaktiga smaker. Det följs av inslag av mineraler, syrlighet och äggula, och en raffinerad eftersmak.

Vårt företag

Vi är glada att du har hittat till oss på Delikatessgrossisten och vi vill gärna avsluta denna text med att presentera oss själva lite närmare.

2007 startade Robert Sundberg verksamheten utifrån en stark vilja att leverera kvalitet till andra matintresserade. Intresset för delikatesser växte då Robert bodde och arbetade i Italien. När flytten tillbaka till Sverige skedde tog han med sig sitt stora intresse för caviar och andra exklusiva varor hem. Detta till alla caviar-älskares stora glädje, skulle det visa sig.

Idag är Delikatessgrossisten ett självklart val för många människor som ska köpa caviar. Vi är oerhört glada för den position vi har fått på marknaden. Vi är övertygade om att du hittar något som faller just dig i smaken i vårt högkvalitativa sortiment.

Välkommen!

SEO Bizmedia

 

Kundvagn